RegHét Feszt a Hotel@BMF Diákotthonban

Beküldve: 2015. szept. 11., péntek, 10.45.00 CEST (989 napja)
Esemény időpontja:
2015-08-30 – 2015-09-04
Esemény helyszíne:
Hotel@BMF Diákotthon
Képgaléria:
flickr.com/photos/kukackoli/albums/72157658398737956

Ismét kezdetét vette az új tanítási év. Ez a Hotel@BMF Diákotthonban egyet jelent a jó hangulattal, a rég nem látott kollégiumi barátok újbóli találkozásával és az új lakók beköltözésével.

A regisztrációs hét nem is telhet unalmasan vagy programok nélkül erről a Kukackolis szervezők gondoskodnak. Reghét Feszt elnevezésű programsorozat vette kezdetét a vasárnapi beköltözés után. Azután, hogy a lakók elfoglalják szobáikat, bemutatkoznak lakótársaiknak, nem sokkal később az udvaron folytatódik az ismerkedési est. Ilyenkor egy sör elfogyasztása mellett, az asztaltársaságok átbeszélik nyári élményeiket és előrevetítik az aktuális iskolai félévüket.

Hétfőn az egyetemi regisztrációs program után a koliban zsíros kenyeret és kisfröccsöt lehetett fogyasztani, és folytatódott a jól megszokott grill terasz hangulat, ahol a beszélgetéshez illő halk zene szólt. A jól megérdemelt étel és ital elfogyasztása késő estig tartott.

Következő program a keddi karaoke est volt, amit a szervezők előre kiválasztott és lefoglalt szórakozóhelyen tartottak, így biztosítva a zavartalan bulizást. Ilyenkor mindenki megmutathatja előadói énjét és szórakoztathatja hallgatótársait produkciójával.

A szerda az ízlelőbimbók kényeztetéséről szólt. Novák János tagkollégiumi igazgató és mesterszakács által komponált paprikás krumpli ízeit élvezhette mindenki, aki helyet kapott a @-ban. A bográcsban készült ételt, a kellemes őszi időnek köszönhetően az udvaron fogyasztottuk el, és a padokon ülve jókat beszélgetve élvezhettük a kulináris élményt.

Csütörtökön pihenő napot tartottunk azok örömére, akik gőzerővel készültek a pénteken induló gólyatáborra. Ilyenkor a már ismét összeszokott társaságok önszerveződővé válnak és különböző lehetőségek közül választhatnak, mindenki hangulata és kedve szerint.

A regisztrációs hét és a gólyatábor végeztével mindenki friss erővel kezdi meg tanulmányait, amihez ezúton kívánnak sikereket a Kukackolis szervezők minden Óbudai Egyetemen tanuló hallgatónak.

Szlyuka Gábor (Hotel@BMF Diákotthon, DKollHÖK elnök)