GALAMB Túra a Bánki koli gólyái részére

Beküldve: 2015. szept. 29., kedd, 09.20.00 CEST (971 napja)
Esemény időpontja:
2015-09-08
Esemény helyszíne:
Bánki Donát Tagkollégium
Képgaléria:
flickr.com/photos/bankikoll/albums/72157658829466840

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is megrendezésre került a G.A.L.A.M.B. Túra a RegHéten a Bánki Kollégiumban, ami jelenlegi értelmezésünk szerint egy ivós-játékos vetélkedőt jelent a Gólyák számára. A rendezvényen 27 elsős vett részt, az este nagyon jó hangulatban telt. Mivel a túra része a kollégiumi gólya hétnek és a három csapat, a Sziszmákoló Bikaherék, az Ájronmáj és az Élet Bánkis Oldala tagjai pontokat gyűjtenek a győzelemért, azt a feladatot kapták, írjanak élménybeszámolót, a következőkben a győztes művet olvashatjátok, az Ájronmáj csapatától:

A G.A.L.A.M.B. Túra a Szent István Egyetem hallgatói fejében született meg. Alapjában a végzősök szórakozására lett kitalálva, de mi Gólyaként vettünk részt rajta. A játékban szükség volt kreativitásra, gyorsaságra, erősségre és májra. Hévvel jártunk be 9 állomást és azokon különböző feladatokat kaptunk.

Közösen elindultunk a kollégiumtól csapatonként felsorakozva és a békásmegyeri állomásra utaztunk. Az Ájronmáj csapatát erősítve az alábbi játékokba vettünk részt:

  • Ugrálókötelezés,
  • Zsákban futás,
  • Fekvőtámasz,
  • Sörváltó,
  • Embertorony,
  • Ruhacsere,
  • Ugróiskola,
  • Induló betanulása,
  • Kolibri sörivó.

A sörváltóban, ugróiskolában összetartó csapatként teljesítettünk. Csapatkapitányunk megmutatta, hogyan kell zsákban futni kézen állva. A csapat embere (Anna) a csapat egyetlen lány tagjaként hat fiút maga alatt tudva a csúcson érezte magát az embertorony tetején. A megállók között hangosan, illuminált állapotban énekeltük az indulónkat és embereket loptunk a Sziszmákolók csapatától. Állomásról állomásra egyre közelebb kerültünk egymáshoz és a végére összeálltunk, mint 9 kicsi lego. A többi csapattal együtt nagyon jól éreztük magunkat, az út során felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük a szervezőknek, hogy részt vehettünk rajta, a tanult dallam még mindig cseng a fülünkben, melynek szövege:

Mi vagyunk a tök részeg gépészek,

A legnagyobb konstans partyfészek,

Megiszunk mi mindent mi utunkba áll,

Minket sör bor soha ki nem integrál...

Széééép vooolt !!!!!!

Budai Anna & Kertész Alex (Bánki Donát Kollégium, GÓLYÁK)