Beszámoló a Lébényi Pál Kollégiumban tartott Sörcsap elnevezésű rendezvényről

Beküldve: 2015. szept. 30., szerda, 09.30.00 CEST (970 napja)
Esemény időpontja:
2015. szept. 23., szerda, 19.00.00 CEST
Esemény helyszíne:
Lébényi Pál Kollégium
Képgaléria:
flickr.com/photos/lebenyikoll/albums/72157658945476159

Szeptember 23-án, 19:00 órától rendeztük meg az egyik legnagyobb érdeklődésnek örvendő rendezvényünket, a sörcsapot. A rendezvény remek alkalmat adott arra, hogy azok, akik keveset találkoznak kollégiumi társaikkal, itt beszélgessenek, és kicsit lazuljanak, kiszakadva a hétköznapi életből.

A programot most is nagy érdeklődés övezte. Külön öröm volt, hogy 80 feletti vendéghallgatót fogadhattunk, többek között ex-kollégistákat, egyetemi hallgató társainkat, és GEO-s kollégistákat is.

Az este folyamán a Zámolyi Sörfőzde sörével fokoztuk a hangulatot, ami szokás szerint nagy népszerűségnek örvendett. A sör mellett igényfelmérés alapján, rendeltünk bort is. A környéken a móri borvidék borai a leghíresebbek, ezekből a Királyleányka és a Zweiget Kékfrankos szerepelt az itallapon.

A szórakozási lehetőségek közt szerepelt a sör-pong is. Az alapos szervezésnek köszönhetően a lebonyolítás gördülékenyebben nem is alakulhatott volna, a leendő érdekvédelmeseink tudatosították bennem elhivatottságukkal, önzetlen odaadásukkal, hogy megfelelő képviseletet fognak biztosítani minden kollégista társamnak, s a továbbiakban dinamikus csapatot tudunk majd alkotni.

Mihályfi Dávid (LPK TKollHÖK-elnök)