Körök éjszakája, karaoke, after Topi buli a Kiss Árpád Kollégiumban

Beküldve: 2015. okt. 19., hétfő, 11.00.00 CEST (1006 napja)
Körök éjszakája, karaoke, after Topi buli - KÁK 1
Esemény helyszíne:
Kiss Árpád Kollégium

A hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került a Kiss Árpád Kollégiumban a Körök éjszakája október 13-án, kedden. A rendezvény két helyszínen zajlott. Az ebédlőben a kulturális körök működését láthattuk, de akár ki is próbálhattuk. Varrhattunk mágikus pénztárcát, üvegfestékkel festhettünk, társasjátékozhattunk, pókerezhettünk, csocsózhattunk, rajzolhattunk. Közben fogyaszthattunk zsíros kenyeret, de akár egy kis rumos teát is a teakör jóvoltából. Idén a négy sportkör is lehetőséget kapott a bemutatkozásra. A ping-pong asztalnak az ebédlőben jutott hely, így a tornatermet a csapatjátékok uralták este 20:00-tól egészen hajnal 02:00-ig. Óránként váltakoztak a kosárlabda, a röplabda és a foci csapatai. Minden órában megtelt sportolókkal a terem és az ebédlő is egész este tele volt a kollégium lakóival.

A sikeres keddi napot megtetéztük egy csütörtöki after partyval, amit a koli buli helyén, a második emeleti Topiban szerveztünk meg. Ebben a partyban a szórakozni vágyók nem csak egy átlagos buliban vehettek részt, hanem a mikrofont kezükbe véve karaokézhattak. A megszokott magyar, illetve külföldi számoktól egészen a Titanic főcímdaláig minden volt, míg az idő engedte.

Mindkét program sikeresen zárult és a kollégisták még jobban átérezhették, mit is jelent kollégistának és egy közösség részének lenni. Kiss közösség, nagy élet – Kiss Árpi!

Füzér Zsófi (TKollHÖK elnök)