ÓE sportpályázat, ÓE kulturális pályázat

Beküldve: 2016. febr. 25., csütörtök, 10.50.00 CET (877 napja)
Esemény honlapja:
palyazatok.hok.uni-obuda.hu/oldal/palyazatok

Kulturális pályázat 2015-2016/II.

Az Óbudai Egyetem Kulturális Támogatásokat Elbíráló Bizottsága ebben a félévben is pályázatot hirdet kulturális tevékenységek szervezésére. Főképp az egyetem keretei között a hallgatók részére szervezett illetve nyújtott: kulturális tevékenységre, rendezvényszervezésre, karrier,- életviteli-és tanulmányi tanácsadásra.

A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson művészeti, kulturális célú öntevékeny csoportok számára programjaik megvalósításához.

Csak annyit kell tenned, hogy a mellékelt adatlapot kitöltve, a megadott határidőig és helyszínre eljuttasd, majd várnod az eredményre. Az előző félévben közel 20 hallgatói csoportot tudtunk támogatni kisebb-nagyobb összeggel.

Ha kérdésed merül fel, kérlek, keress meg a novak.janos@koll.uni-obuda.hu címen.

Letölthető pályázati felhívás:: ÓE kulturális pályázat

Üdvözlettel:

Novák János (KTEB-elnök)

Sportpályázat 2015-2016/II.

Az Óbudai Egyetem Sporttámogatásokat Elbíráló Bizottsága pályázatot hirdet, hogy az egyetem segítséget nyújtson a hallgatói sporttevékenységekhez, valamint támogassa a sportrendezvények, versenyek rendezését, különös tekintettel az Óbudai Egyetem hallgatói csoportok, közösségek szervezett testnevelési oktatáson kívüli sportfoglalkozásaira.

A pályázat beadása: weboldalon kell kitölteni és elküldeni, illetve 2 db kinyomtatott, eredetiben aláírt példányt személyesen leadni.

A pályázat az alábbi linken érhető el: <a href="http://palyazatok.hok.uni-obuda.hu target="_blank">palyazatok.hok.uni-obuda.hu

Pályázat beadás határideje: 2016. március 9. (szerda) 12 óra.

Ha kérdésed merül fel, kérlek, keress meg a schmiedt.peter@hok.uni-obuda.hu címen.

Letölthető pályázati felhívás: ÓE sportpályázat

Üdvözlettel:

Schmiedt Péter (STEB-tag)

Minden pályázat elérhető a következő, hivatalos oldalon: palyazatok.hok.uni-obuda.hu