Kukac Napok

Beküldve: 2016. ápr. 14., csütörtök, 10.00.00 CEST (828 napja)
Esemény időpontja:
2016. ápr. 6., szerda, 15.00.00 CEST
Esemény helyszíne:
Hotel@BMF Diákotthon
Képgaléria:
https://www.flickr.com/photos/kukackoli/albums/72157664848992963

Végre elérkezett az idő, hogy megkezdődjön a 2016-os Kukac Napok, ahol a zenei stílusok kerültek a főszerepbe. A 0. és az 1. emelet a 70-80-as évek diszkó korszakát idézte fel, a 2. emelet a rap stílusát öltötte magára, a 3. emelet a magyar Rock n Roll nagyjait szerepeltette, míg a negyedik emelet a mulatós stílusban teljesedett ki. A szinte forró tavaszi idő csak még jobban kedvezett az amúgy is fantasztikus hangulatú rendezvénynek.

Április 6-án, szerdán, 15 órakor megkezdődött a zenei kavalkád, ahol a csapatok bevonultak, bemutatták csapatzászlóikat, amit a zsűri értékelt, ahol helyet kapott Barányi István, Halászi Zoltán és Zsidai István, akik jelenlétükkel két napon keresztül megtiszteltek minket. Ezt követően egy kollégiumon keresztül vezető próbatétel várta a versenyzőket, miközben Novák János tagkollégium igazgató bemelegítő-kedvcsináló játékokat játszatott a többi résztvevővel. A csapatfilmek levetítése után, a csapatok éjszakai túrára indultak Budapest belvárosában, érkezésük helyszíne, egy Dohány utcai szórakozóhely, ahol hajnalig tarthatott a megérdemelt mulatság.

Másnap reggel tornával hangolódtak a sport délelőttre, ahol szerepet kapott a kosárlabda, a futball, pingpong, kidobós és a sörpong. Az ebédidő után egy látványos bemutatót láthattunk, a keleti harcművészetről, majd ezt követően megkezdődött a mindent eldöntő küzdelem, a nagy vetélkedő. Itt a csapatok különböző ügyességi, gyorsasági és gasztronómiai megpróbáltatásokon estek keresztül, ahol sportszerű küzdelem után kialakult a végeredmény.

A negyedik helyezett a 4. emelet lett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a 0-1. emelet állhatott fel és szoros küzdelem mellett második helyet a 2. emelet nyerte el, majd a híres, első helyezettnek járó Kukac Napok vándorkupát a 3. emelet birtokolhatja egy éven keresztül.

A szervezők remélik, hogy mindenki, aki részt vett a rendezvényen jól érezte magát és jövő tavasszal a tradíciók nyomán, újra találkozhatunk a tavasz hírnökéül szolgáló Kukac Napokon.

Szlyuka Gábor

DKollHÖK elnök