Kiss Napok 2016

Beküldve: 2016. máj. 25., szerda, 09.30.00 CEST (732 napja)
Esemény időpontja:
2016-04-26 – 2016-04-27
Esemény helyszíne:
Kiss Árpád Kollégium
Képgaléria:
https://www.flickr.com/photos/kissarpadkoll/albums/72157668862048685

`2016. április 26-27-én megrendezésre került a Kiss Árpád Kollégium falai között a Kiss Napok! Idén öt csapat nevezett a versenyre (4 kollégiumunkból, egy pedig a Bánki Donát Kollégiumból), akik az elismerő cím mellett egy kupáért is küzdöttek.

Az első napon egy kidobós bajnoksággal vette kezdetét a rendezvény. A csapatok hatalmas lelkesedéssel küzdöttek és dobálták a labdát. A meccsek után a koli mögötti domboldalon egy gulyásleves elfogyasztására volt mindenki a vendégünk. Este a Bárkában pedig egy karaoke bulival zártuk az első napot.

Szerdán a csapatok vetélkedős feladatokkal kezdték a délutánt. Futottak, ettek, ittak és kiderült, miben melyik csapat a legjobb. Ezután az ebédlő átalakult kvíz helyszínné, és egy több témából összeállított kvízt kellett megoldaniuk a résztvevőknek, persze csak a csapatok bemutatkozása és az előfeladatok prezentálása után.

A rossz idő miatt a minden évben nagy sikert arató éjszakai túrát sajnos nem vihettük ki, így az aula adott neki otthont, amit vélhetően egyáltalán nem bánták a résztvevők. Különböző ügyességi feladatokat kellett teljesíteniük, amikben megmutathatták, hogy melyikük érdemeli meg az idei Kiss Napok első helyezettjének járó díjat!

Az este egy hajnalig tartó Bárka-bulival zárult! Köszönöm az összes csapatnak a részvételt, és külön gratulálok a nyertes Zeller csapatnak!


Füzér Zsófi
TKollHÖK elnök