Hotel@BMF Diákotthon gólyatábor

Beküldve: 2016. szept. 20., kedd, 15.00.00 CEST (614 napja)
Esemény helyszíne:
Balatonszepezd OE üdülő
Képgaléria:
https://www.flickr.com/photos/kukackoli/albums/72157672955885102

Ha már hagyományokról szólt a RegHét Feszt, akkor szót kell, hogy essen a Kukackoli minden évben megrendezésre kerülő, a gólyáinknak talán a legnagyobb élményt nyújtó 3 napos turnéjáról. A magyar tenger északi partján a Dunántúli középhegység vadregényes vidékén a helyszín évek óta adott, az egyetemünk üdülőjében, Balatonszepezden.

Az a gólya, aki a beiratkozásnál jelentkezett, és a reghetet magna cum laude abszolválta, a szervezők pénteken reggel várták a koli aulájában. A csapatokba osztott gólyák a szervezőkkel énekelve, jó kedvvel vágtak neki az útnak egészen Szepezdig. Odafelé már elkezdődött a csapatépítés, amely a táborba megérkezve a szobák elfoglalása, és a házirend tudomásul vétele után folytatódott. Péntek este Éjszakai túrára indultak a csapatok, ami után egy fergeteges karaoke bulit tartottunk. Az éjjel és a buli sosem érhetett véget, ám a legelszántabb partiarc is kidőlt valamikor a hajnali órákban.

A szombati délelőtt reggelivel, és hasznos információk meghallgatásával telt, ahol az egyetemünkről Balogh József, Schmiedt Péter, Füredi Dominik és Csányi Zoltán tartott előadást a kollégiumok felépítéséről, a Neptun általános kezeléséről, és a különböző pályázati lehetőségekről.

A múlt esti Frank Sinatra érzés után egy kis Olimpiai feeling volt a terítéken. Ebéd után a parton tartottuk meg a sportvetélkedőt, a balesetek elkerülése érdekében természetesen bemelegítéssel kezdve az eseményt. A remek időnek köszönhetően, ami végig kísért minket a hétvégén, lehetőségünk volt kiélvezni a Balaton hűsítő vizét is.

Vacsora után pedig következett a Nagy Vetélkedő, amely a csapatok közötti versengés tetőpontja volt. Minden csapat kitett magáért, a csapattagok vált vállnak vetve küzdöttek egymásért a legutolsó feladatig. Az este itt is bulival zárult, ahol mindenki kitombolhatta az összes energiáját.

Vasárnap pedig a reggeli elfogyasztása és a tábor átvétele után játékos feladatokkal vezettünk le, és indultunk egy remek hétvége után Budapestre vissza.

Szervezők, Hotel@BMF Diákotthon