Hotel@BMF Diákotthon reghét

Beküldve: 2016. szept. 20., kedd, 15.00.00 CEST (614 napja)
Esemény helyszíne:
Hotel@BMF Diákotthon
Képgaléria:
https://www.flickr.com/photos/kukackoli/albums/72157674042239166

2012 óta a Hotel@BMF koliban ha új tanév, akkor RegHét Feszt. Aki nem ismerné, illetve még sohasem vett részt rajta, annak dióhéjban annyit tudnék mondani, hogy egy remek hangulatú, immár hagyományosan megrendezésre kerülő rendezvénysorozatról van szó, melynek célja, hogy a gólyáknak az ismerkedését elősegítése, illetve a veterán kolisoknak pedig a régi arcokkal való találkozásra ad lehetőséget.

Mint mindig, idén is a beköltözéssel vette kezdetét a rendezvénysorozat, és a gólyatáborba való leutazással ért véget. Rövid élménybeszámoló következik.

A vasárnapi beköltözés mindenkinek hosszú… sorban állás, várakozás, beköltöztetés. Ilyenkor este mindig ismerkedő estet szoktunk tartani a grillteraszon, ahol a kolisok sörrel, oldott hangulatban, esti óra lévén kellemes félhomályban beszélhetik át a nyári élményeiket, melós hétköznapjaikat. Ezen az estén minden lent lévő letette az esküt, melyben olyan sarkallatos témákat érintettünk, mint a csendháborítás elkerülése, a kerítésszaggató pálinka és ember viszonya, a zh-kon és vizsgákon való kötelező megjelenés, és a @-induló maradéktalan ismerete. Az ismerkedés után egy kisebb, de annál lelkesebb csapat, (kb 50 fő) nyakába vette Pest utcáit, és meglátogattunk egy vendéglátó-szórakoztató egységet.

Hétfőn este egy 5km-es teljesítménytúrára indultunk, amolyan mini Mordor-járásra, amelyben a körút nyugati oldalán jártunk be népszerű helyeket, ahol a szomjas kollégista a lábáról az út porát leverheti, éhségét lembas kenyérrel, torkának kaparását lápatoroki dohánnyal és egy jópofa pint sörrel enyhíthette.

Remek hangulat, kitartó csapat, móka és kacagás, elhagyott fogtömések, és memóriadarabkák; egy szóval kocsmatúra.

Kedden kora este ismét a grillteraszon hagyományban hagyomány. 18 órakor zsíroskenyér kisfröccs party vette kezdetét, ahol a jókedv, zene és remek emberek társasága adta az alaphangulatot, ahol a vállalkozó szellemű lányok srácok kipróbálhatták magukat a fröccsmérésben, ahol kicsivel 9 előtt megnéztük a Feröer-Magyart. Nagy titkot azt hiszem, nem árulok el, ha elmondom, hogy az összes borunk és szódánk elfogyott.

Szerdán igazgatónk gasztronómiai Daredevilt játszott Hell’s Kitchenben, egy iszonyatosan finom lecsó készült el, melyben a szervezőkön kívül pár önkéntes gólya is lelkesen segédkezett.

Minden nap rengetegen voltunk, a grillterasz mindig roskadásig, a kocsmatúra több mint 70 fővel indult, és létszáma az utolsó kocsmáig nőtt. Összességében azt hiszem egy remek RegHét Feszten vagyunk túl, amelyben sikerült ízelítőt adnunk, milyen hangulatú rendezvények várnak a következő 2 szemeszterben a Hotel@BMF-ben lakó kolisokra.

Köszönjük mindenkinek, aki ott volt, reméljük még találkozunk:
Szervezők