Karácsonyi dolgozói összejövetel a Kiss Árpád Tagkollégiumban

Beküldve: 2016. dec. 20., kedd, 12.00.00 CET (577 napja)
Esemény időpontja:
2016. dec. 16., péntek, 14.00.00 CET – 20.00.00
Esemény helyszíne:
Kiss Árpád Kollégium
Képgaléria:
https://www.flickr.com/photos/kissarpadkoll/albums/72157678067898545

Megünneplendő a 2016-os esztendő közelgő karácsonyát, idén is összegyűlt a tagkollégium dolgozói közössége, hogy egy kedélyes, jó hangulatú rendezvénnyel zárja le a mögöttünk hagyott naptári évet, és megalapozza egy boldog karácsony eljövetelét.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével kollégistáink képviseletében a Tagkollégiumi Hallgatói Önkormányzat elnöke, Kovács Béla Richárd, az összkollégiumi vezetőség részéről a kollégium Neptun-rendszergazdája és felvételi koordinátora, Füredi Dominik, valamint kollégiumaink mindenható vezetője, Visnyei László igazgató úr. Jelenlétük mindenképp emelte szerény ünnepségünk fényét és színvonalát, ezen kedvező hatásokért pedig kicsiny csapatunk ezúton is szeretné kinyilvánítani háláját és köszönetét nemes vendégeink irányába.

Összejövetelünk felvezetéseként egy rövid évértékelő felszólalás hangzott el helyi vezetőnk előadásában, melyet Visnyei László kollégiumigazgató úr záróbeszédje koronázott meg. Az ünnepség hivatalos része a Pál Róbert (december 23-ától nyugalmazott) gondnok úr számára készített csapatfotók átadásával zárult, melyek az október 7-én, utolsó munkanapján tartott, és gondosan előkészített meglepetésbuli áldatlan állapotait örökítették meg. A kinyomtatott, A3-as méretű fotók a következő képalbumból kerültek kiválasztásra: Katt!

Itt kellene kitérni rá, hogy a fent felsorolt vendégeink körébe emelve, Pál Róbert jelenlétét is megköszönjük, de az ő részvétele számunkra nem lehetett kérdéses. Több mint 15 éven keresztül jelentette a Kiss Árpád Tagkollégium lelkét mindannyiunk és kollégistáink legnagyobb megelégedésére, s mivel december 22-én esedékes születésnapjáig a dolgozói állomány tagja, így ez alkalommal még közvetlen és megbecsült kollégaként üdvözölhettük körünkben. Kedves ismerősei és az őt szívükbe záró exkollégistáink számára szeretnénk felhívni a figyelmet közelgő, fent említett, korszakváltó születésnapjára!

Ünnepélyes keretek közt kezdődő találkozónk folytatásaként kezdetét vette a lakoma, melyet egy kis emésztést segítendő zene, és sok, szintén az emésztést javítandó aperitif nedű támogatott. A bátrabbak táncra penderülve tesztelgették az elfogyasztott italok mozgáskoordinációra gyakorolt hatását, de gyakorta hallatszott fel énekszó is több torokból.

A mulatság kedélyes, jókedvű beszélgetésekkel, korlátozott keretek közt zajlott, mely korlátokat az ételek és italok mennyisége jelentette. A rendezvény közeledő végét ezen korlátozó tényezők kimerülése jelezte az ünneplők számára, akik ezt követően, többnyire átszellemült arccal álltak neki a takarítás és rendrakás magasztos feladatainak.

A pompás hangulatért köszönet illeti vendégeinket, kollégáinkat, és nem utolsósorban az épület konyháján egész évben értünk dolgozó, bennünket tápláló, és magukért ez alkalommal is kitevő konyhásokat, akik a főfogást biztosították számunkra. Nem mehetünk el szó nélkül egy kirívó, magát a Guinness Rekordok Könyvébe kívánó teljesítmény mellett sem, melyet Pál Robi élete párja nyújtott, ugyanis 140-160 különböző ízesítésű palacsintával lepett meg bennünket, melyek elkészítése még futószalagon is időigényesnek bizonyulna. Köszönjük Zsuzsa!

Köszönjük minden közreműködőnek és résztvevőnek a segítségét, részvételét, és mindenki számára békés, boldog karácsonyt kívánunk.

A tagkollégium dolgozói