A 2017/18-as tanévre meghirdetett felsős kollégiumi felvételi eljárás előzetes pontszámai

Beküldve: 2017. máj. 22., hétfő, 14.30.00 CEST (2076 napja)
Felsős kollégiumi felvételi - előzetes pontszámok

Az előzetes kollégiumi felvételi pontszámok megtekinthetőek a mellékelt dokumentumban.

Kollégiumi szociális pont:

A kollégiumi szociális pontok számítása 3 lépésben történik.

  • Februárban kiszámításra kerül a hallgató szociális pontja.
  • A kollégiumi szociális pontszám meghatározásánál súlyozottan veszik figyelembe a lakóhely és a képzési hely közti távolságot (ha az illető megadta a távolságot a szoctám igénylésnél).
  • Utolsó lépésként megnézik, hogy a kollégiumba jelentkezett hallgatók közt mekkora a legmagasabb súlyozott szociális pontszám, majd átalakítva az 50 pontos kollégiumi rendszerbe, ennek az értéknek feleltetik meg a maximálisan adható 50 kollégiumi szociális pontot. A művelet során kialakult arányszám határozza meg azt a szorzót, amely alkalmazásával képzik a többi jelentkező kollégiumi szociális pontját.

Hibás pontszám, vagy a szociális ponttal kapcsolatos egyéb kérdés esetén a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu címen lehet jelentkezni.

Kollégiumi tanulmányi pont:

Képzése: az utolsó lezárt aktív félév ÖCSI-je * 20.

Hiányzó tanulmányi pontok:

A költségtérítéses pénzügyi státuszban, illetve a nem nappali tagozaton tanulók, továbbá a passzív féléven lévők, a passzív félévről visszatérők, a Székesfehérvár-Budapest vonatkozású telephelyváltáson áteső hallgatók, valamint néhány államilag támogatott nappalis hallgató esetében is előfordulhat, hogy nem számították ki az ÖCSI-jüket (többségüknek azért nem, mert nem kaphattak ösztöndíjat). Az érintettek a kollégiumi tanulmányi pont oszlopában a #HIÁNYZIK értéket találják! Az érintettek adatait továbbítottuk a kari HÖK-ök felé, ha megérkeznek a hiányzó ÖCSI-k, a végleges döntésnél már figyelembe fogjuk venni a módosult pontszámokat.

Hibás pontszám, vagy a tanulmányi ponttal kapcsolatos egyéb kérdés esetén az EHÖK tanulmányi ügyekért felelős elnökségi tagja (hok.uni-obuda.hu/ehok) kereshető. Az ÖCSI-t ellenőrizni az adott kari HÖK-nél lehetséges.

Közéleti pontok:

Hibás pontszám, vagy a közösségi/közéleti ponttal kapcsolatos egyéb kérdés esetén a furedi.dominik@koll.uni-obuda.hu címen lehet jelentkezni.

A pontszámokkal kapcsolatos észrevételeket legkésőbb csütörtök (2017.05.25.) délig várjuk, figyelembe véve az ellenőrzéshez szükséges időt.

A jelentkezésről lemaradók kizárólag a várólistára kérhetik fel magukat az adott telephely (Bp., Szfv.) Kollégiumi Felvételi Bizottságánál (felveteli.bp@koll.uni-obuda.hu , felveteli.szfv@koll.uni-obuda.hu), megadva a szükséges adatokat: Neptun-kód, név, választott kollégiumok neve.

A Neptun-kód megadása minden levélben kötelező, az azonosíthatóság érdekében!