Bánki Kollégium reghét

Beküldve: 2018. okt. 1., hétfő, 11.20.00 CEST (1579 napja)
Képgaléria:
https://www.flickr.com/photos/bankikoll/albums/72157674245158087

Szeptember 2-án megtörtént a kollégiumba való beköltözés, ami a felsőbb éves segítők kedves fogadtatásával indult. Miután mindenki megkapta a szobakulcsát és elfoglalta helyét, a kollégiumi vezető, illetve elnök előadásait hallgathatták, ahol ismertették a kollégiumi élet szabályait. Az előadás után jöhetett az ismerkedős est, ahol mindenki röviden, tömören bemutatkozott. A jó hangulat a teaházban folytatódott.
Másnap megkezdődött a gólyák beiratkozása az egyetemre. Hétfő este pedig kezdetét vette a gólya vetélkedő, ahol három csapat közül választhattak.
Különböző feladatokkal álltak szembe, ahol a kreativitásukat illetve humorukat csillogtathatták meg.
A csapatépítés másnap is folytatódott, amikor megrendezésre került a LAN-parti, ahol sokféle számítógépes játékkal játszhattak akár egyénileg, akár csapatokba verbuválva.
Szerdai nap folyamán mindenki megpihenhetett illetve tovább folytathatták a szobatársakkal, felsősökkel, kollégiummal való ismerkedést. Ezentúl a csapatoknak a fő feladatuk az indulójuk megírása volt, amit másnap a kocsmatúrán előadtak. A csütörtöki túrán négyféle kocsmával ismerkedhettek meg, amit megnehezítettek a zsűri által kiszabott frappáns rejtvényekkel. Ugyanis minden rejtvény megoldása a következő úticélt tartogatta. Ezt az akadályt könnyedén vették a gólyák, akiknek csapatkapitányaik segítettek Az utolsó helyen összegyűlt a három csapat, ahol tovább mulathattak.

Készítette: Oláh Kitti
Podma médiakör tagja