A 2023/24-es tanévre meghirdetett felsős kollégiumi felvételi eljárás előzetes pontszámai

Az előzetes kollégiumi felvételi pontszámok megtekinthetőek az alábbi linkre kattintva (amennyiben a #ÉRTÉK! felirat látható, ott az adatok bekérése még folyamatban van, így amikor az megérkezik, a lista frissülni fog):

Előzetes kollégiumi felvételi pontszámok

A kollégiumi jelentkezések elbírálása, illetve eredményeinek kihirdetése 2023. június 12-én várható!

Kollégiumi szociális pont:

A kollégiumi szociális pontok számítása 3 lépésben történik:

  • Februárban kiszámításra kerül a hallgató szociális pontja
  • A kollégiumi szociális pontszám meghatározásánál súlyozottan veszik figyelembe a lakóhely és a képzési hely közti távolságot (ha az illető megadta a távolságot a szoctám igénylésnél)
  • Utolsó lépésként megnézik, hogy a kollégiumba jelentkezett hallgatók közt mekkora a legmagasabb súlyozott szociális pontszám, majd átalakítva az 50 pontos kollégiumi rendszerbe, ennek az értéknek feleltetik meg a maximálisan adható 50 kollégiumi szociális pontot. A művelet során kialakult arányszám határozza meg azt a szorzót, amely alkalmazásával képzik a többi jelentkező kollégiumi szociális pontját.

Hibás pontszám, vagy a szociális ponttal kapcsolatos egyéb kérdés esetén a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu címen lehet jelentkezni.

Kollégiumi tanulmányi pont:

Számítása: az utolsó lezárt aktív félév ÖCSI-je * 20 kerekítve

Közéleti pontok:

Hibás pontszám, vagy a közösségi/közéleti ponttal kapcsolatos egyéb kérdés esetén a furedi.dominik@uni-obuda.hu címen lehet jelentkezni.

A pontszámokkal kapcsolatos észrevételeket legkésőbb péntek (2023.06.09.) 23:59-ig várjuk, figyelembe véve az ellenőrzéshez szükséges időt.

A jelentkezésről lemaradók kizárólag a várólistára kérhetik fel magukat, melyre leghamarabb június 20-tól van lehetőség!

Az alábbi oldalon megtalálhatók a várólistára való jelentkezés módja: Várólista

A Neptun-kód megadása minden levélben kötelező, az azonosíthatóság érdekében!