A 2022/23-as tanévre meghirdetett felsős kollégiumi felvételi eljárás előzetes pontszámai

Az előzetes kollégiumi felvételi pontszámok megtekinthetőek a mellékelt dokumentumban (amennyiben a #HIÁNYZIK felirat látható, ott az adatok bekérése még folyamatban van, így amikor az megérkezik, a lista frissülni fog).

Előzetes pontszámok

Kollégiumi szociális pont:

A kollégiumi szociális pontok számítása 3 lépésben történik.

  • Februárban kiszámításra kerül a hallgató szociális pontja.
  • A kollégiumi szociális pontszám meghatározásánál súlyozottan veszik figyelembe a lakóhely és a képzési hely közti távolságot (ha az illető megadta a távolságot a szoctám igénylésnél).
  • Utolsó lépésként megnézik, hogy a kollégiumba jelentkezett hallgatók közt mekkora a legmagasabb súlyozott szociális pontszám, majd átalakítva az 50 pontos kollégiumi rendszerbe, ennek az értéknek feleltetik meg a maximálisan adható 50 kollégiumi szociális pontot. A művelet során kialakult arányszám határozza meg azt a szorzót, amely alkalmazásával képzik a többi jelentkező kollégiumi szociális pontját.

Hibás pontszám, vagy a szociális ponttal kapcsolatos egyéb kérdés esetén a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu címen lehet jelentkezni.

Kollégiumi tanulmányi pont:

Képzése: az utolsó lezárt aktív félév ÖCSI-je * 20 kerekítve.

Közéleti pontok:

Hibás pontszám, vagy a közösségi/közéleti ponttal kapcsolatos egyéb kérdés esetén a furedi.dominik@uni-obuda.hu címen lehet jelentkezni.

A pontszámokkal kapcsolatos észrevételeket legkésőbb szerda (2022.06.08.) 15:00-ig várjuk, figyelembe véve az ellenőrzéshez szükséges időt.

A jelentkezésről lemaradók kizárólag a várólistára kérhetik fel magukat, melyre leghamarabb június második felétől van lehetőség!

Az alábbi oldalon megtalálhatók a várólistára való jelentkezés módja: Várólista

A Neptun-kód megadása minden levélben kötelező, az azonosíthatóság érdekében!